» » ZARONI, PREŽIVI!

ZARONI, PREŽIVI!

ZARONI, PREŽIVI - U KINIMA OD 4.1.2024.

NIGHT SWIM
  • Uloge: Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren
  • Režija: Bryce McGuire
  • Scenarij: Bryce McGuire, Rod Blackhurst
  • Žanr: Horror, triler
  • Distribucija: Universal Film

Nema trčanja. Bez ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema kupanja nakon što padne mrak.

Atomic Monster i Blumhouse, producenti M3GAN-a, duboko zaranjaju u dubinu horora s novim nadnaravnim trilerom, Zaroni, Preživi!
Temeljen na hvaljenom kratkom filmu Roda Blackhursta i Brycea McGuirea iz 2014., u filmu glumi Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) kao Ray Waller, bivši bejzbol igrač prve lige prisiljen na prijevremeno umirovljenje zbog degenerativne bolesti, koji se seli u novi dom sa svojom zabrinutom suprugom Eve (Kerry Condon, nominirana za Oscar®, The Banshees of Inisherin), kćeri tinejdžericom Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) i mladim sinom Elliotom (Gavin Warren, Fear the Walking Dead).

Potajno se nadajući da će se, unatoč svim izgledima, vratiti profesionalnoj igri, Ray uvjeri Eve da će svjetlucavi bazen u dvorištu novog doma biti zabavan za djecu i pružiti mu fizikalnu terapiju. Ali mračna tajna u prošlosti kuće oslobodit će zlonamjernu silu koja će povući obitelj ispod, u dubine neizbježnog terora.
Zaroni, Preživi! je napisao i režirao Bryce McGuire (scenarist nadolazećeg filma Baghead), a producirali su ga James Wan, redatelj koji stoji iza franšiza Saw, Insidious i The Conjuring, i Jason Blum, producent filmova za Noć vještica, The Black Phone i Nevidljivi čovjek. Izvršni producenti filma su Michael Clear i Judson Scott za Wan’s Atomic Monster i Ryan Turek za Blumov Blumhouse.

ZARONI, PREŽIVI! - GALERIJA