» » TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2 - U KINIMA OD 6. 6. 2019.

SLOP2
  • Glumci u originalnoj verziji: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Harrison Ford, Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Lake Bell, Hannibal Buress, Nick Kroll
  • Režija: Chris Renaud
  • Scenarij: Brian Lynch
  • Zemlja porijekla: SAD
  • Producenti: Chris Meledandri, Janet Healy
  • Žanr: animirani obiteljski komedija
  • US distributer: Universal Pictures Internatinal
  • Trajanje filma: 85 minuta
  • Kategorizacija: svi uzrasti
TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2
Što su novo smislili dok nas nije bilo?

Deseti animirani film studija Illumination, Tajni život ljubimaca 2, je vrlo isčekivani nastavak animiranog blockbustera iz 2016. koji je ostvario najveće otvaranje ikada za originalni film.

Prepun karaketrističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće?

Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana s prepunom mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.

Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.

Tajni život ljubimaca 2 producira osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Illumination Chris Meledandri i njegov dugogodišnji suradnik Janet Healy, vizionarski tim koji stoji iza animacija The Grinch i trilogije o zlikovcu Gru i Malcima.

Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak bande pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima, provjerite u hrvatskim kinima od 6.6.2019.

Film će biti dostupan u originalnoj i sinkroniziranoj verziji.

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2 - GALERIJA