» » RINGE RINGE RAJA

RINGE RINGE RAJA

RINGE RINGE RAJA - U KINIMA OD 30.08.2018.

DUCK DUCK GOOSE
  • Režija: Christopher Jenkins
  • Scenarij: Rob Muir, Christopher Jenkins
  • Glazba: Mark Isham
  • Zemlja porijekla: Njemačka, Luksemburg, Danska
  • Producenti: Christian Schellewald
  • Žanr: Obiteljska komedija, animirani
  • Trajanje filma: 91 minuta
  • Us distributer: Open Road Films
RINGE RINGE RAJA

Tko visoki leti, među patke pada…

U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.


Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića. Pritom nehotice razdvaja brata i sestru, 16 dana stare Chao i Chi, od ostalih njihove vrste.

Ozlijeđenog krila, zaglavio je na tlu i u toplije krajeve mora pješice. Kao da to nije bilo dovoljno, na taj put sada mora s patkama. On, gusan, s patkama! Štoviše, djecom patkama! Vidno nezadovoljan razvojem situacije, ni ne sluti da se upušta u avanturu života. Krilo mu je već slomljeno, a moglo bi biti i srce.

Ringe ringe jaja djelo je autora i producenata obožavanih animiranih uspješnica poput Shrek 2, Kung Fu Panda, Mačak u Čizmama, Princ od Egipta, Priča o Igračkama 3, Rio, Ledeno Doba 4: Zemlja se Trese, i mnogih drugih. Glavnim junacima u originalnoj verziji filma glasove posuđuju talentirani Jim Gaffigan, Zendaya i Lance Lim, a u naša kina stiže hrvatska sinkronizacija dostojna tim poznatim glasovima.

U svom buntovnom avanturističkom zanosu, Peng ulijeće na putovanje koje će mu potpuno promjeniti život. Uz pačiće koji u njemu vide očinsku figuru, gusan po prvi put doživljava istinsku, bezuvjetnu ljubav i počinje na svijet gledati drugim očima.

Ne propustite ovu fantastičnu animiranu priču za sve generacije i ukrcajte se na nezaboravno putovanje prema jugu u Vama najbližem kinu od 30.8.2018!

RINGE RINGE RAJA - GALERIJA