» » PUTNIK – u kinima od 11.01.2018.

PUTNIK – u kinima od 11.01.2018.

PUTNIK u kinima od 11.01.2018.

COMMUTER
  • Glumci: Liam Neeson, Patrick Wilson, Vera Farmiga, Sam Neill, Jonathan Banks
  • Režija: Jaume Collet-Serra
  • Glazba: Roque Baños
  • Žanr: Akcijski triler
  • Producent: Jaume Collet-Serra, Michael Dreyer, Juan Sola
  • US distributor: Lionsgate
PUTNIK u kinima od 11.01.2018.

Michael (Liam Neeson) je obiteljski čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vlakom. Jednog poslijepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka i obasipa ga intrigantnim osobnim pitanjima. U jednom danu, njegov život kakav je do tada vodio pada u vodu. Michealu, kojeg tumači Liam Neeson, nametnut je zadatak s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika. Netko na njegovom vlaku je uljez, a na njemu je da prije zadnjeg zaustavljanja otkrije tko ne pripada.
U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku. Sve je protiv njega, a kako vrijeme curi, ova igra postaje sve opasnija. Uskoro shvaća kako je namamljen u kriminalnu zavjeru te da potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. U Michelovim je rukama sudbina njegove obitelji i sudbine svih suputnika u vlaku. Životi su u pitanju i na njemu je nevjerojatno veliko breme. U nametnutom mu izazovu mora pronaći izlaz iz bezizlazne situacije.
Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler, koji u hrvatska kina stiže ovog četvrtka, 11.1.2018., na velike ekrane donosi eksplozivnu kombinaciju misterije, napetosti, i akcije.
Usudite se prihvatiti izazov. Pridružite se bitci s vremenom i otkrijte tko ne pripada…

PUTNIK GALERIJA