» » LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA

LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA

LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA - U KINIMA OD 25.1.

LASSIE 2
  • Glumci: Nico Marischka, Anna Lucia Gualano, Pelle Staacken, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Maike Jüttendonk, Annette Frier
  • Režija: Hanno Olderdissen
  • Scenarij: Andreas Cordes
  • Žanr: dječji pustolovni
  • Zemlja porijekla: Mjemačka

Najpoznatiji škotski ovčar, Lassie, vraća se u kina sinkroniziran na hrvatski jezik! Film u kina dolazi 25.1.

U novom nastavku avanture, Lassie će sa svojim novim prijateljima istraživati ​​nestanak pasa s rodovnicom.
Novu avanturu ponovno je režirao Hanno Olderdissen, a scenarij je napisao Andreas Cordes. Glume Nico Marischka, Anna Lucia Gualano, Pelle Staacken, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Maike Jüttendonk i Annette Frier.
Najpoznatiji škotski ovčar Lassie ovoga će puta biti u akciji spašavanja sa svojim najboljim prijateljem Florianom i njihovim novim prijateljima Henrijem, Cleom i malom Pippom, pasmine jack russell terijer. Ovoga puta detektivske vještine škotskog ovčara bit će posebno dobrodošle u rješavanju misterioznog nestanka nekoliko pasa s rodovnikom.

Tijekom ljetnih praznika, Flo se odbija rastati od svoje voljene Lassie i umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod svoje tete Cosime, koja živi sa svojom udomljenom djecom Cleom i Henri i mali pas Pippa, pasmine jack russell terijer. Kad djeca saznaju da psi počinju nestajati u selu, jako su uznemirena i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Ali ubrzo netko provali u tetinu kuću i ukrade psa Pippa. Prijatelji će ići s Lassie pronaći lopove i spasiti Pippu…

Najslavniji od svih ovčara nakon tri godine vraća se na velika platna – s novom uzbudljivom obiteljskom avanturom i nezaboravnim iskustvom za velike i male ljubitelje pasa! Srdačna priča o neraskidivom prijateljstvu između dječaka i njegovog psa škotskog ovčara nastavak je filma Lassie (2020.), temeljenog na poznatom izvornom romanu engleskog pisca i scenarista Erica Knighta.

LASSIE 2: NOVA PUSTOLOVINA - GALERIJA