» » KUNG FU PANDA 4

KUNG FU PANDA 4

KUNG FU PANDA 4 - U KINIMA OD 7.3.2024.

KUNG FU PANDA 4
  • Uloge: Jack Black, Awkwafina, Viola Davis, Dustin Hoffman, James Hong, Bryan Cranston, Ian McShane i Ke Huy Quan
  • Režija: Mike Mitchell
  • Producentica: Rebecca Huntley
  • Scenarij: Glen Berger, Jonathan Aibel
  • Žanr: Animirana komedija avantura
  • Distribucija: Universal Film

Ovog proljeća, ikona komedije Jack Black vraća se svojoj ulozi Poa, najnevjerojatnijeg majstora kung fua na svijetu, s urnebesnim novim poglavljem omiljene akcijsko-komedijske franšize DreamWorks Animationa: Kung Fu Panda 4.

Nakon tri smrtonosne pustolovine u kojima je pobijedio zlikovce svjetske klase svojom nenadmašnom hrabrošću i ludim borilačkim vještinama, Poa, zmajevog ratnika (nominiran za Zlatni globus Jack Black), sudbina je pozvala da se napokon…..odmori. Točnije, odabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

To predstavlja nekoliko očitih problema. Prvo, Po zna isto toliko o duhovnom vodstvu koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo pronaći i istrenirati novog Zmajskog ratnika prije nego što može preuzeti svoju novu uzvišenu poziciju.

Još gore, nedavno je viđena opaka, moćna čarobnica, Kameleon (dobitnica Oscar® Viola Davis), sićušni gušter koji se može pretvoriti u bilo koje stvorenje, veliko ili malo. A Chameleon ima svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, koji bi joj dao moć ponovnog prizivanja svih velikih zlikovaca koje je Po pobijedio u kraljevstvu duhova.

Dakle, Po će trebati pomoć. Pronalazi ga (nekako?) u obliku lukavog, brzopletog lopova Zhena (dobitnik Zlatnog globusa Awkwafina), lisice corsac koja se stvarno zavlači pod Poovo krzno, ali čije će se vještine pokazati neprocjenjivim. U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonovih reptilskih kandži, ovaj komični duo morat će surađivati. U procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mjestima.

Film prikazuje glasovni talent zvijezda povratnika, dobitnika Oscara® Dustina Hoffmana kao Kung Fu majstora, Shifua; James Hong (Everything Everywhere All at Once) kao Poov posvojitelj, gospodin Ping; Nominiran za nagradu Oscar® Bryan Cranston kao Poov rođeni otac, Li, i nominirani za nagradu Emmy Ian McShane kao Tai Lung, Shifuov bivši učenik i najveći neprijatelj. Dobitnik Oscara® Ke Huy Quan (Sve posvuda i odjednom) pridružuje se ansamblu kao novi lik, Han, vođa Den of Thieves.

Kung Fu Panda 4 režirao je Mike Mitchell (DreamWorks Animation Trolls, Shrek Forever After), a producirala Rebecca Huntley (DreamWorks Animation The Bad Guys). Koredateljica filma je Stephanie Ma Stine (She-Ra and the Princesses of Power). Godine 2008., uvodno poglavlje 2008. nominirano za Oscara®, Kung Fu Panda, postalo je izvorni animirani film DreamWorks Animationa s najvećom zaradom i pokrenulo franšizu koja je zaradila više od 1,8 milijardi dolara na globalnim kino blagajnama.

KUNG FU PANDA 4 - GALERIJA