» » ISTINA ILI IZAZOV

ISTINA ILI IZAZOV

ISTINA ILI IZAZOV - U KINIMA OD 26.04.

TRUTH OR DARE
  • Glumci: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk
  • Režija: Jeff Wadlow
  • Scenarij: Michael Reisz, Jillian Jacobs, Chris Roach, Jeff Wadlow
  • Žanr: Nadnaravni horor, triler
  • Producenti: Jason Blum, Jeff Wadlow, Chris Roach, Jeanette Volturno, Couper Samuelson
  • US distributor: Universal Pictures International
  • Zemlja porijekla: SAD
ISTINA ILI IZAZOV
Skupina tinejdžera željnih dobre zabave zaigrala je pogrešnu igru

Odmor od rutine svakodnevice i školskih obveza, skupina prijatelja odlučila je potražiti na proljetnim praznicima u Meksiku. Željne tuluma na studentskom budžetu, lakovjerno ih je novo poznanstvo namamilo u situaciju koju nitko od njih nije priželjkivao. Loše odluke koje su tih proljetnih praznika planirali donijeti u svrhu dobrog provoda, nisu ni do koljena onome što ih je na koncu snašlo.

U režiji Jeffa Wadlowa (Kick-Ass 2), vodeće uloge u ovom nadnaravnom horor trileru preuzimaju Lucy Hale, publici poznata iz popularnog serijala Pretty Little Liars te Tyler Posey, ovdje glavni negativac, publici inače poznat iz serijala Teen Wolf.

Pogrešni suigrač i njegovo ukleto igralište pretvorili su dobru staru isitinu ili izazov u nemilosrdnu igru bez granica i kraja… Jedino pravilo je da moraš nastaviti igrati – govoriti istinu i izvršavati izazove bez obzira na sve. Ako to pravilo prekršiš ili budeš neuspješan u svom zadatku – umireš, a igra se nastavlja bez tebe. Netko ili nešto stvorilo je pravila kojima se ne može suprotstaviti i sada diktira sudbine.

Reci istinu ili umri. Izvrši izazov ili umri. Odbij igrati i mrtav si. Želiš li igrati? U hrvatskim kinima od 26.4.2018.

ISTINA ILI IZAZOV - GALERIJA