» » FIVE NIGHTS AT FREDDY’S

FIVE NIGHTS AT FREDDY’S

FIVE NIGHTS AT FREDDY'S - U KINIMA OD 26.10.2023.

FIVE NIGHTS AT FREDDY’S
  • Uloge: Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Mary Stuart Masterson
  • Režija: Emma Tammi
  • Scenarij: Scott Cawthon, Seth Cuddeback, Emma Tammi
  • Žanr: Horor
  • Distribucija: Universal Film

Freddy Fazbear’s Pizzeria je fantastično mjesto za djecu i odrasle koji se mogu zabaviti sa svim robotskim životinjama: Freddy, Bonnie, Chica i Foxy. S druge strane je Mike Schmidt, zaštitar koji tamo radi pet noći. Roboti životinje lutaju okolo pokušavajući sve pronaći i ubiti. Jeste li spremni za Freddyja?

Kao noćni čuvar Mike mora preživjeti pet noći dok ga lovi pet robota životinja koji ga pod svaku cijenu žele ubiti.
Mučeći se sam brinuti o svojoj desetogodišnjoj sestri Abby (Rubio), općenito nepouzdanom Mikeu nedostaju mogućnosti kada odjednom dobije novi posao kako bi mogao platiti račune i povesti je na nastup. Međutim, Mike brzo shvaća da noćna smjena u Freddy’su neće biti tako laka kao što je mislio nakon što je došao do uznemirujućeg otkrića da su četiri užasne animatroničke maskote (životinje roboti) pizzerije oživjele, krećući se same dok love svakoga i pokušavaju ubiti bilo koga tko je još kod Freddyja nakon ponoći.

Mike i Abby moraju učiniti sve što mogu kako bi preživjeli cijelu noć. Ali nakon što lokalna policijska službenica Vanessa Monroe (Lail) stigne i brzo se nađe usred ove zastrašujuće situacije, ona pokušava rasvijetliti mračnu povijest i unutarnje djelovanje Fazbear Entertainmenta i njegovog opakog suosnivača Williama Aftona (Lillard ). Čovjek za kojeg se ispostavilo da je ubojica djece, a svi ti njihovi duhovi sada opsjedaju animatronička stvorenja.

Mike, Abby i Vanessa moraju pronaći način da rade zajedno ako žele imati ikakve šanse preživjeti ovu sve smrtonosniju noć.

FIVE NIGHTS AT FREDDY'S - GALERIJA