Prijava

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

LUCKY CHOPS - 06.02-2017. BOOGALOO (Zagreb)

LuckyChops-Banner-900x90px 

BEND ZBOG KOJEG JE LIMENA GLAZBA POSTALA COOL!

Uvjereni da pozitivna glazba može promijeniti svijet, Lucky Chops su u misiji kojom žele vratiti život u glazbenu industriju te svojom neiscrpnom energijom inspirirati druge. 

Pojavili su se na sceni 2015. godine zahvaljujući društvenim mrežama i milijunima ljudima koji su postali instant obožavatelji. Ova grupa od 6 talentiranih glazbenika stvara jedinstvene zvukove i energiju koja je jednostavno očaravajuća i viralno osvaja svijet. Godinama su istraživali različite glazbene smjerove i stilove, a onda shvatili da imaju nešto posebno što moraju pokazati ljudima. Premijeru su imali u podzemnoj željeznici u kojoj su jedinstvenim nastupom zaludili sve prolaznike. Svojim postojanjem su redefinirali što znači limena glazba, a bila je dovoljna samo jedna snimka objavljena na Youtubu. Sve ostalo je povijest.

Obožavatelji širom svijeta prepoznali su predanost i uloženi veliki trud svakog člana benda. Zahvaljujući njima Lucky Chops su postali jedna od glavnih atrakcija na brojnim međunarodnim festivalima glazbe te su njihovi nastupi redovito rasprodani.

Za sve ljubitelje dobre glazbe i odličnog provoda, na zagrebačkom koncertu će izvesti neke od najvećih svjetskih hitova kao što su; Hello, Stand by me, Funky town, I feel good, Eye of the tiger, Bad romance.

U sklopu svoje europske turneje, održat će nastup u klubu Boogaloo u Zagrebu, 06. veljače 2017.

ULAZNICE kreću u prodaju 16.9. i moći će se nabaviti u Eventim sustavu i online putem web stranice www.eventim.hr

Prvih sto kupaca imati će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 110,00 kn, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji bit će 130,00 kn i 140,00 kn na dan koncerta.

Požurite kako biste i vi nabavili svoju ulaznicu povoljnije!

Pratite nas na našoj FACEBOOK stranici i osvajajte vrijedne nagrade!

http://www.luckychops.com

 

 

 

Pročitano 1191 puta

Video sadržaj

Facebook